Дървени къщи

316475_10150352348544736_195862574735_7898214_1231065001_nСглобяемите дървени къщи на Хонка са от финландски тип – изградени от масивни дървени трупи. Тези къщи са стабилни и здрави и предпочитани за еднофамилни къщи и вили. Имат много добра топлоизолация и поддържат в баланс влажността на въздуха. Тези качества на финландската дървесина в комбинация с висококачествена дървена дограма правят сглобяемите дървени къщи изключително подходящи за пасивни.

Финландските сглобяеми къщи са изградени почти изцяло от естествена дървесина без допълнително третиране, което ги прави екологични и много подходящи за деца и хора с алергии и проблеми с дишането.

Да построите дървена къща е инвестиция в бъдещето. За разлика от масивните къщи дървените не изискват някаква специална поддръжка. Отвън, за запазване на цвета, къщата се боядисва на всеки 5-6 години. Отвътре стените не се третират, дървото си остава естествено и оттам идва приятния аромат на бор. Няма ремонти, няма къртене, няма мазилки.

Строителството на дървени къщи от трупи е бързо и стабилно. Вие буквално може да видите как Вашата къща се издига пред очите Ви. За разлика от други видове сглобяеми къщи, тези къщи са стабилни и устойчиви при земетресения. Самите греди са здрави, а кръстовидното захващане прави цялата сглобка стабилна.

http://www.honka.bg/

Вашият коментар